Vi lägger stort personligt engagemang på att uppfylla våra kunders ekonomiska mål

Erfarenhet. Kompetens. Integritet

Vilka vi är

Svensk Kapitalrådgivning AB är ett erfaret och pålitligt företag inom Kapitalrådgivning och investeringar. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att maximera sin avkastning och minimera riskerna genom att erbjuda skräddarsydda investeringslösningar baserade på deras unika behov och mål.

Vad vi gör för våra kunder

Som kund hos Svensk Kapitalrådgivning AB kan du lita på att vi hanterar dina pengar på ett ansvarsfullt sätt och att vi alltid arbetar för att uppnå dina investeringsmål. Vi förstår vikten av att bevara kundens förtroende och är stolta över att ha ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete med våra kunder

Svensk Kapitalrådgivning AB har också en transparent och öppen kommunikation med sina kunder, vilket innebär att du som kund alltid har tillgång till relevant information om din investering. Företaget har en professionell och kunnig personal som är tillgänglig för att svara på dina frågor och ge råd när det behövs.

Således kan du som kund hos Svensk Kapitalrådgivning AB känna dig trygg i att dina pengar kommer att hanteras på ett ansvarsfullt sätt, och att företaget kommer att göra allt som krävs för att skydda dina tillgångar och maximera din avkastning.

Erfaren person. Erfarna beslut.

Möt personen bakom företaget

Johan_Pettersson_SKR

Johan Pettersson är en senior och erfaren förvaltare med gedigen kunskap och lång erfarenhet av rådgivning inom placeringar och finansiella instrument. Med en karriär som sträcker sig över 15 år, har Johan arbetat hos flera olika aktörer inom branschen och under de senaste 12 åren drivit eget bolag. Han har byggt upp en omfattande kunskap inom området och är väl förtrogen med de senaste trenderna och marknadsförutsättningarna.

Johan är mycket noggrann i sitt arbete och strävar alltid efter att förstå sina kunders behov och mål. Med sin breda erfarenhet och omfattande kunskap kan han ge kvalificerade råd och rekommendationer som hjälper kunderna att ta välgrundade beslut. Han är också mycket engagerad i att hjälpa sina kunder att nå sina finansiella mål och arbetar alltid hårt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Johan har en utmärkt förmåga att kommunicera med kunder och andra intressenter på ett tydligt och förståeligt sätt. Han är mycket professionell och förtroendeingivande och har en stark etisk kod som han alltid följer. Med Johan som förvaltare kan du vara säker på att din förmögenhet är i trygga händer och att du får den bästa möjliga rådgivningen för att uppnå dina finansiella mål.

Johan Pettersson

Grundare och Rådgivare

Låt oss göra det tillsammas

Redo att uppnå dina ekonomiska mål?